Interiorisme primaveral a la llar

Et donem les claus per a decorar la teva llar a la primavera!

Hi ha una cosa que tots fem a mesura que van passant les estacions de l’any i és adaptar la nostra llar a les noves temperatures!  

En aquesta ocasió, la primavera porta amb si el moment perfecte per a refrescar la teva llar. Queda’t a llegir algunes claus, per a decorar la teva llar a la primavera, que compartim en aquest post, on segur que hi ha alguna idea que s’adapta als teus gustos o preferències.  

Recorda que tan sols amb un petit canvi, la teva casa pot passar a tenir un aire primaveral preciós.  

Sofá a sala d'estar amb estil primavera

Afegeix color! Però amb moderació

La llum i el color que porta la primavera s’ha de veure reflectit en la teva llar. Així que només amb què canviïs les fundes o els coixins tant de la sala d’estar com dels dormitoris per uns amb motius primaverals o tonalitats com els verds naturals, taronges, salmó, terracota i fins i tot les tonalitats vermelloses i roses que tant estan de moda, veuràs un gran canvi.  

No oblidis que la teva llar tampoc ha de semblar un festí de colors. Si parts d’una base neutra, pots triar dos colors i amb ells anar buscant un equilibri cromàtic en combinació amb les tonalitats ja existents a les teves estances 

Als teixits dels dormitoris també s’ha de donar el canvi d’estació. I passar dels teixits abrigats i nòrdics als lleugers i frescos com el cotó o el lli. No oblidis mantenir el plaid o manteta als peus del llit, que encara no és estiu.  

 

Dormitori amb decoració primaveral
Sala d'estar amb catifa

Durant la primavera volem que la nostra llar continuï sent acollidora però fresca. Canvia les cortines espesses per les de lli, organça, cotó… que donaran sensació acollidora, a més de deixar passar i aprofitar les hores de llum.  

Si ets un amant de les catifes de pèl llarg durant l’hivern, a la primavera és moment de canviar-les. Opta per catifes de fibres naturals o de cotó que visualment faci l’espai més fresc, lleuger i primaveral.  

Bany decorat amb toc primaveral
Decoració amb plantes primaverals
Cuina amb taula a la barra

És primavera per a tota la casa

No és primavera només a algunes estances, així que pots decorar el bany i la cuina amb un toc primaveral. Pots canviar les tovalloles, la catifeta, els sabons decoratius i fins i tot el perfum del teu bany. I per a la cuina pots optar per uns draps nous i colorits, un bol de fruites o afegir tons verds amb plantes.  

Vestir la taula amb estovalles individuals, camins de taula o tovallons amb un color viu o algun estampat primaveral farà que la taula es converteixi en el centre de totes les mirades. Addicionalment pots afegir el toc fresc de flors o elements decoratius naturals.  

Recorda que no has d’invertir molts diners en el canvi d’estació de la teva llar. De manera senzilla pots optar per afegir aromes de temporada amb l’olor de gessamí, lavanda o roses.  

Terrassa decorada amb estil de primavera

Decora amb plantes i amb flors!

No dubtis a afegir a aquests punts verds que cuides durant tot l’any, el toc de color, frescor i olor amb les flors de temporada en punts estratègics de la teva casa, ja siguin tulipes, peònies, margarides…  

Si tens balcó, jardí o terrassa és hora que la posis a punt per a aquestes fresques temperatures i sol de primavera. Sens dubte passarà a ser l’estança més social de la teva casa, així que destapa el teu mobiliari i comprova que estigui en bon estat, afegeix color renovant coixins, pufs, flors, fanalets, garlandes de llum… I no oblidis fer una revisió a les plantes i tenir-les més precioses que mai. 

Altres articles