Disseny d'interiors

Importància i optimització de l’emmagatzematge en una vivenda

Un dels aspectes que més ens preocupen en un habitatge és tenir la major capacitat d’emmagatzematge possible integrat en el disseny, amb l’objectiu de guardar totes les nostres pertinences.

Un emmagatzematge adequat és essencial per mantenir un espai organitzat, reduir el desordre i millorar l’eficiència. A més a més, una bona solució d’emmagatzematge pot millorar la qualitat de vida i fer que l’espai sigui més atractiu i acollidor   

Armaris a mida

El mobiliari d'emmagatzematge ha d'estar en línia amb el nostre estil de vida

A l’hora de plantejar un disseny d’interior, tenim en compte l’estil de vida del client per a poder adaptar-lo al tipus de mobiliari que necessita segons els seus costums. Ja poden ser mobles i armaris a mida, prestatgeries, flotants o de peu, aparadors o calaixeres, emmagatzematge sota el llit., cistelles decoratives…  

Així mateix, a Tinda’s Project treballem en crear solucions creatives d’emmagatzematge segons l’espai que disposem, afegint no només funcionalitat, sinó valor i estil a l’estança.  

Ens agrada optar pel mobiliari a mida i amb acabats en tonalitats neutres per integrar-lo a la perfecció amb la decoració de cada espai. Així, s’aconsegueix una coherència entre totes les estances.  

 

Emmagatzematge vivenda
Moble sala d'estar

Us parlarem del moble principal de la sala d’estar, dels armaris a mida pels dormitoris i del mobiliari de bany: 

El moble principal de la sala és una part crucial de qualsevol llar, ja que és on les persones passen la major part del seu temps de descans i entreteniment. Per tant, és important assegurar-se que hi hagi suficient espai d’emmagatzematge per a mantenir la sala organitzada i ordenada.

Us aconsellem que opteu per un disseny de moble que combini armaris, prestatgeries o calaixos. El que millor s’adapti i sempre en relació amb com voleu organitzar els vostres objectes. D’aquesta manera, podràs emmagatzemar, però també tenir una decoració vista.  

Mobles a mida en disseny d'interiors
Disseny d'armaris

El mobiliari a mida ens permet optimitzar l'espai al 100%

L’avantatge dels armaris a mida, ho diu la paraula, aprofita al màxim l’espai del que disposa, a més de que pot oferir-te una varietat d’opcions d’emmagatzematge, com a prestatgeries ajustables, calaixos, barres penjats i compartiments especialitzats per a accessoris específics. Això ajuda a mantenir les vostres pertinences organitzades i fàcilment accessibles. Però, sobretot a personalitzar l’armari segons el teu estil de vida.  

Armaris de bany
Moble de bany
Mobiliari de bany

Un bon emmagatzematge en un bany és imprescindible. Al bany guardem tot tipus de productes que formen part de la nostra higiene, per la qual cosa és necessari que el mobiliari de bany estigui aprofitat al màxim.  

T’aconsellem que, per a mantenir els teus articles de bany organitzats, utilitzis organitzadors de calaixos. Aquests poden incloure safates o separadors per guardar els teus productes de bany de manera ordenada i fàcil de trobar. També pots utilitzar cistelles o contenidors per agrupar articles de bany similars; és estètic i funcional.  

Emmagatzematge d'interior

El truc del bon emmagatzematge també està en desfer-se d'allò prescindible

Ens agradaria recalcar que és igual d’important veure el que tenim, reciclar-ho o desfer-nos d’això. En tenir menys coses que emmagatzemar, podem crear solucions d’emmagatzematge més efectives i utilitzar l’espai disponible de manera més eficient. A més a més, en reduir el desordre, es pot millorar l’estètica d’un espai, el que pot tenir un impacte positiu en l’estat d’ànim i la productivitat.  

Mobles de disseny
Armaris fets a mida
Mobles de decoració

Per a acabar, et deixem amb algunes preguntes que t’ajudaran a analitzar les teves necessitats d’emmagatzematge: Quins elements necessites guardar i on els faràs servir?, Quant d’espai tens disponible per emmagatzematge? o Quin estil de decoració d’interior t’agradaria tenir?  

Tenir aquestes preguntes clares, t’ajudarà per acudir a un professional amb les idees molt més clares. 

 

Altres articles