Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%
Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%
Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%

Decoradors d'interiors a Barcelona. Treballem per a la teva casa o el teu negoci.

Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%

A més de interioristes a Barcelona, ens posicionem també com a decoradors d’interiors i treballem la decoració de la teva casa o negoci de la mateixa manera que treballem l’interiorisme dels teus espais de disseny.

Interiorisme i decoració van de bracet per a aconseguir espais únics, per a tenir aquests ambients amb personalitat, la teva, la vostra, la que reflecteix l’essència d’una manera de viure i de gaudir dels espais. Ens encanta transmetre i reflectir a les persones a través dels espais i, com a decoradors, ens apassiona poder fer-lo mitjançant la calidesa dels colors, la noblesa dels materials i l’essència dels detalls en cada projecte.

Mà a mà amb el client gaudim del procés que representa la posada en marxa d’un projecte de decoració, triant els colors, els tèxtils i el mobiliari que definirà cada espai. Sense oblidar-nos de seleccionar una il·luminació que creï una atmosfera acollidora, que et faci sentir realment que estàs a casa, una sensació que busquem fins i tot quan es tracta d’un hotel.

Disseny d'habitació suite a la vivenda
Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%
Disseny de bany pis Barcelona
Cuina tancada dissenyada en un pis de Barcelona

En Tinda’s Project fem del tracte personalitzat la raó de ser dels nostres projectes, ja siguin residencials, contract o de retail, i el segell inconfusible de cadascun dels detalls que triem, sempre de la mà del client. És per això que el disseny a mesura forma part del nostre ‘savoir-faire’.

En pràcticament tots els nostres projectes treballem la fabricació a mida del mobiliari, creant peces ‘ad-hoc’ amb un disseny que ens defineixi com a estudi d’interiorisme a Barcelona. I fem el propi amb la confecció i amb aquell producte que el client ens sol·licita. Només així podem oferir un projecte a mesura, únic i personal, d’interiorisme i de decoració, amb la possibilitat d’aplicar-ho  també als projectes de paisatgisme, on implementem la mateixa filosofia de treball.

Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%

Quina és la diferència entre l’interiorisme i la decoració? 

Sovint es confonen aquests dos termes. La diferència entre tots dos és que l’interiorisme construeix l’espai interior, mentre que la decoració intervé en un espai que no es reconstruirà o reformarà a nivell d’obra. És a dir, la seva intenció és optimitzar l’estètica o aparença a través del mobiliari, els materials o la il·luminació sense intervenir en l’arquitectura, tan sols combinant components i reorganitzant. 

En poques paraules, la decoració és una branca de l’interiorisme. I en el nostre equip de Tinda’s Project som interioristes i decoradors a Barcelona, de manera que per la nostra formació som capaços d’abordar amb dues.