Decoració sala d'estar Empuriabrava
Menjador lluminós Barcelona
Disseny habitació de convidats

Decoradors d'interiors a Barcelona. Treballem per a la teva casa o el teu negoci.

Decoració sala d'estar Empuriabrava

A més de interioristes a Barcelona, ens posicionem també com a decoradors d’interiors i treballem la decoració de la teva casa o negoci de la mateixa manera que treballem l’interiorisme dels teus espais de disseny.

Interiorisme i decoració van de bracet per a aconseguir espais únics, per a tenir aquests ambients amb personalitat, la teva, la vostra, la que reflecteix l’essència d’una manera de viure i de gaudir dels espais. Ens encanta transmetre i reflectir a les persones a través dels espais i, com a decoradors, ens apassiona poder fer-lo mitjançant la calidesa dels colors, la noblesa dels materials i l’essència dels detalls en cada projecte.

Mà a mà amb el client gaudim del procés que representa la posada en marxa d’un projecte de decoració, triant els colors, els tèxtils i el mobiliari que definirà cada espai. Sense oblidar-nos de seleccionar una il·luminació que creï una atmosfera acollidora, que et faci sentir realment que estàs a casa, una sensació que busquem fins i tot quan es tracta d’un hotel.

Decorar sala d'estar rústica
Reforma integral d'habitació infantil
Decoració sala d'estar estil mediterrani
Disseny d'habitació suite a la vivenda

En Tinda’s Project fem del tracte personalitzat la raó de ser dels nostres projectes, ja siguin residencials, contract o de retail, i el segell inconfusible de cadascun dels detalls que triem, sempre de la mà del client. És per això que el disseny a mesura forma part del nostre ‘savoir-faire’.

En pràcticament tots els nostres projectes treballem la fabricació a mida del mobiliari, creant peces ‘ad-hoc’ amb un disseny que ens defineixi com a estudi d’interiorisme a Barcelona. I fem el propi amb la confecció i amb aquell producte que el client ens sol·licita. Només així podem oferir un projecte a mesura, únic i personal, d’interiorisme i de decoració, amb la possibilitat d’aplicar-ho  també als projectes de paisatgisme, on implementem la mateixa filosofia de treball.

Reforma integral sala d'estar Barcelona

Quina és la diferència entre l’interiorisme i la decoració? 

Sovint es confonen aquests dos termes. La diferència entre tots dos és que l’interiorisme construeix l’espai interior, mentre que la decoració intervé en un espai que no es reconstruirà o reformarà a nivell d’obra. És a dir, la seva intenció és optimitzar l’estètica o aparença a través del mobiliari, els materials o la il·luminació sense intervenir en l’arquitectura, tan sols combinant components i reorganitzant. 

En poques paraules, la decoració és una branca de l’interiorisme. I en el nostre equip de Tinda’s Project som interioristes i decoradors a Barcelona, de manera que per la nostra formació som capaços d’abordar amb dues.