Projecte reforma de sala d'estar a Mataró
Serveis d´interiorisme i decoració a Barcelona %sep% %sitename%
Reforma integral sala d'estar a Barcelona

Serveis d'interiorisme a Barcelona amb més de 25 anys d'experiència. Ens adaptem a les teves necessitats.

Projecte reforma de sala d'estar a Mataró

El dia a dia de la nostra empresa d’interiorisme està protagonitzat pel ritme que marquen els serveis que oferim. Al llarg de més de 25 anys des que vam crear Tinda’s Project, els hem anat ampliant i perfeccionant amb l’objectiu de cobrir totes les demandes que ens sol·licita el client que entra al nostre estudi d’interiorisme de Barcelona o bé que contacta amb nosaltres des de quelcom altre lloc.

La majoria dels nostres projectes són residencials, abastant tota classe d’habitatges -pisos, cases unifamiliars, àtics, apartaments, estudis, lofts…-, ubicades a les ciutats, al camp o a prop del mar. En tots els casos, el punt de partida sempre és el mateix: conèixer la personalitat de qui gaudirà la casa.

El propi projecte és el que marca la intervenció que durem a terme, estant especialitzats a desenvolupar serveis d’interiorisme i decoració en treballs de reforma integral a mesura amb la possibilitat d’oferir un servei clau en mà.

Reforma integral sala d'estar a Barcelona
Reforma integral sala d'estar Carlos III
Disseny de sala d'estar en un pis de Barcelona
Elegant cuina oberta a la sala d'estar i menjador

A més de projectes residencials, també fem projectes contract, com a hotels i restaurants, sent conscients que aquests treballs requereixen sempre un pas més enllà quant a qualitat, confort, harmonia, detalls, etc… donat que l’objectiu és satisfer un visitant divers i exigent que busca espais on gaudir de múltiples experiències en un moment concret.

Altres serveis que duem a terme s’inclouen en el sector del retail, traslladant l’essència de la marca  al seu espai públic comercial i que el visitant interaccioni amb el que allí s’exposa. I també tenim treballs realitzats en oficines corporatives.

I si el projecte, sigui del tipus que sigui, el requereix perquè disposa d’espais exteriors (jardins, terrasses, patis, etc.), a Tinda’s Project comptem amb un departament propi de paisatgisme, tancant d’aquesta manera el cercle per a oferir un servei integral que conjumini interiors i exteriors.

En tots i cadascun dels nostres serveis la raó de ser cal buscar-la en el tracte personalitzat que oferim. Només així podem garantir l’èxit i la satisfacció del treball ben fet.

Reforma sala d'estil mediterrani