Serveis d'interiorisme a Barcelona amb més de 25 anys d'experiència. Ens adaptem a les teves necessitats.

A Tinda’s Project oferim serveis integrals d’interiorisme a mida. Ideem junts, solucionem dubtes relacionats amb el disseny interior de l’espai i ens prenem un cafè mentre veiem com fer del teu projecte un lloc per a gaudir, habitar i viure. Tot comença amb un cafè i la teva idea, per a acabar amb les claus de casa a la teva mà.

Els nostres clients són la nostra inspiració en cada projecte. Gaudim amb ells descobrint com serà cada detall i quina essència impregnarà cada ambient.

Si vols ens veiem a casa teva, per a veure com vius i com vols viure. Parlar, escoltar, empatitzar i conèixer-te… I després reformar, rehabilitar i decorar el teu habitatge o local. Estudiem el projecte d’interiorisme i preparem les propostes per a adaptar-nos a allò que necessites pensant en el mobiliari, la il·luminació, la decoració…

Entenem l’interiorisme com la creació d’espais totalment personalitzats, que s’adaptin als teus gustos, t’acullin i et facin sentir com a casa. Creem llocs pensats per a tu, on ser un mateix.