Zones d’estudi infantils per la tornada a l’escola

Una piscina a joc amb la decoració del teu jardí?

A causa de l’alta densitat de les ciutats actuals, l’espai és or i, més encara, quan els metres quadrats de més es tradueixen en un ambient natural. Comptar amb un jardí en la nostra propietat s’ha convertit en un autèntic privilegi, ja que ens dóna l’oportunitat de crear una atmosfera separada de la resta de la nostra llar en la qual puguem relaxar-nos i respirar aire fresc. Tanmateix, això no és tot el que el nostre jardí pot oferir-nos! Avui us portem la unió entre la decoració d’exteriors i la funcionalitat, t’atreveixes a descobrir els jardins amb piscina?

Amb una decoració pensada i adequada, podem treure’ls el màxim partit a les zones verdes exteriors de les nostres llars. Encara que situar una piscina al nostre jardí pot sonar com un projecte complicat, només necessitem tenir clares unes pautes perquè el nostre jardí sempre tingui un aspecte cuidat i sofisticat. Amb un parell d’idees, definirem els detalls imprescindibles per a aconseguir un espai de somni al nostre jardí i per a, d’aquesta manera, convertir aquest ambient en un lloc còmode i carregat d’estil que ens convidi a descansar durant les nostres nits d’estiu.

Gaudeix d’una piscina única al teu jardí


Inclou fauna i flora en el teu jardí amb piscina

Per a molts, un dels factors decisius a l’hora de començar a decorar el nostre jardí serà la grandària del nostre espai. Malgrat això, el món d’interiorisme ens ensenya que les dimensions del nostre jardí no són tan importants si sabem aprofitar de manera intel·ligent els metres que tenim. Petit o gran, el nostre jardí és una pedra preciosa!

Una cosa indispensable per a donar una imatge coherent amb un espai cuidat i polit és mantenir la qualitat i bon estat de les nostres plantes. Un jardí descurat donarà una sensació de deixadesa i de caos, oposada a la sensació de naturalesa pura que busquem a través d’aquests elements orgànics. La presència d’arbres, arbustos o plantes sanes ens proporcionarà no sols una combinació sempre perfecta d’elements decoratius, sinó ombra a l’estiu! Cuidar els detalls és crucial en aquest cas: escombraries, fulles seques del sòl, podar les plantes de manera adequada o netejar les parts marcides de les nostres flors ens ajudarà a crear un ambient ideal i li donarà un toc distingit al nostre jardí.


Recorda també que la comoditat i l’equilibri són les claus per fer de la teva piscina no només un lloc on gaudir, sinó també on desconnectar


Piscina ambs jardí
Piscina de luxe amb jardí
Piscina amb pèrgola a jardí

Un espai que allotgi una piscina deu, abans de res, prioritzar la comoditat i una sensació agradable i distesa. Per a això, és primordial decantar-nos per un mobiliari que aporti aquesta sensació de relaxació i d’estar a casa. Triar mobles com, gandules o ombrel·les per al sol sembla una cosa fonamental en decorar el nostre jardí amb piscina.

Així i tot, el nostre espai té un potencial més elevat i podem aportar per un disseny més arriscat que tingui com a elements principals coixins i catifes per a donar-li un toc més bohemi i despreocupat. Per als més atrevits, les xemeneies exteriors són cada vegada més comuns als jardins de disseny. Hi ha una cosa més plaent que sortir de la nostra piscina en un dia una mica més fresc i poder assecar-se a l’escalfor del foc? Amb una zona per a rebre als nostres convidats i preparar un deliciósmenjar, el nostre jardí estarà més que acabat.


Mobles de jardí a mida

Per a aprofitar cada metre quadrat del nostre jardí, és important pensar cada element que incorporem al nostre esquema decoratiu. Sempre prioritzant el color verd intens del jardí, és important triar mobles que segueixin la coherència de l’espai i que aportin una sensació de cohesió al conjunt del nostre jardí. Depenent de les necessitats dels nostres exteriors, hem de decantar-nos per mobles més grans o petits, de colors vius o neutres, així com per materials més densos o lleugers. Per exemple, si un racó del nostre jardí ens resulta sobri, uns tèxtils de colors vius poden ajudar-nos a apujar el to de la nostra estada; si, per contra, creiem que està massa recarregat, mobles en cristall ens ajudaran a crear una major sensació d’amplitud.

Un element que pot aportar un toc vintage i retro al nostre jardí és el d’objectes restaurats com a bicicletes o carros que, amb una mica d’imaginació, poden augmentar la seva funcionalitat i convertir-se en taules, objectes d’emmagatzematge o jardineres. Crear un espai més temàtic dins del nostre jardí pot ajudar a crear una major sensació de cohesió en el nostre espai. Unes torxes o balises poden donar lloc a un ambient tropical mentre que incorporar una font o unes roques li donarà al nostre jardí un toc molt zen

Per descomptat, no podem oblidar que la nostra piscina deu, abans de res, complir amb totes les normes de seguretat exigides per les autoritats de la nostra localitat. Només d’aquesta manera podrem assegurar el nostre confort i tranquil·litat. La nostra piscina haurà de comptar amb unes escales, amb una farmaciola de primers auxilis i salvavides. A més, si en la nostra llar hi ha nens de poca edat, l’ideal és envoltar la piscina amb una tanca per a evitar accidents, així com cobrir-la a les nits o quan no vagi a ser utilitzada. D’altra banda, mantenir la nostra piscina neta es convertirà en la clau de l’èxit del nostre jardí. La seguretat i la higiene són dos pilars fonamentals que devem sempre tenir presents a l’hora de crear nous espais en la nostra llar. Si no prestem la suficient atenció a aquests factors, cap decoració serà reeixida. Tal com vam fer des de Tinda ‘s Project en el nostre projecte d’interiorisme amb piscina en aquest increïble habitatge familiar de la Costa Daurada, publicat a la revista “Arquitectura y Diseño”.

Piscina de luxe amb llits balinesos
Habitatge amb piscina a jardí

Projecte d’habitatge de luxe amb piscina al jardí | Tinda ‘s Project


Si vols aconseguir resultats òptims i que el teu jardí es converteixi en un autèntic paradís per a tu i per als teus, posa’t en contacte amb nosaltres, som experts en la decoració de piscines amb un disseny modern. Deixa’ns els teus comentaris sobre com imagines el teu jardí!

Altres articles