Equip de dissenyadors Tinda's Project

Tornem al nostre estudi d’interiorisme de Barcelona després de les vacances

Al nostre estudi d’interiorisme de Barcelona, Tinda’s Project, i després d’unes merescudes vacances, hem tornat amb moltes ganes i motivació per a treballar en el que tant ens agrada: atendre els nostres clients de forma molt personalitzada i fer realitat el somni del seu projecte d’interiorisme.

Amb tot l’equip als seus llocs ja, donem per inaugurada la temporada o el curs 2022-23 abanderant el nostre mantra corporatiu que no és un altre que ‘People, Places and Emotions’.

Empresa Tinda's Project Barcelona

Recorda que estem al centre de Barcelona per a atendre’t personalment, encara que ens desplacem allà on ens necessitis. A més, volem recordar-te que com a decoradors d’interiors podem dur a terme reformes integrals i projectes clau en mà, d’habitatges i d’espais contract, com a interiorisme d’hotels, i del sector retail també, com a locals comercials, oficines, etc.

Posem a la teva disposició una varietat d’estils de disseny interior perquè puguis triar el que més s’adequa als teus gustos i necessitats.

Equip de paisatgisme a Barcelona
Planos de paisatgisme

Comptem amb un estudi de paisatgisme propi

Esment a part es mereix el nostre servei de paisatgisme a Barcelona amb el qual comptem a Tinda’s Project i que es pot implementar de la mà del projecte d’interior, si així aquest el precisa, o no necessàriament. En cas afirmatiu, és fonamental que tots dos plantejaments -interiors i exteriors- vagin de bracet dels nostres professionals per a crear un únic ambient, integrat i que es complementi.

Treballem espais exteriors de tota mena: terrasses, jardins, patis, àtics…, tant en ciutats com en entorns de costa o de muntanya, i ens fem càrrec de tot l’estudi del paisatgisme.

Dissenyadora d'interiors

Eva Mesa ha celebrat 25 anys com a interiorista

Com molts ja sabeu, aquest 2022 ha estat un any molt especial per a la nostra empresa d’interiorisme, ja que celebrem els 25 anys de l’Eva Mesa com a interiorista en una gran festa a l’emblemàtic pavelló Mies van der Rohe de la ciutat, on reunim clients, proveïdors, premsa i amics.

Co-fundadora de Tinda’s Project al costat del paisatgista Manuel Maíllo, confessa que després d’aquests 25 anys, continua fent el que més li agrada i espera en els anys que vindran “seguir tal com fins ara, perquè la meva professió mai l’he sentit com a tal, sinó com una manera de viure el dia a dia i gaudir del que faig”.

Dissenyadors d'interiors a Barcelona

Estrenem setembre, doncs, amb la mirada posada a acabar aquest any especial amb més nous i bonics dissenys d’espais interiors a Barcelona i voltants, així com d’estudis de paisatgisme en projectes que es complementin o que es presentin de manera independent. Estigues atent@ a tots ells, així com a les noves notícies que molt aviat compartirem amb tu.

Així doncs, ja podem dir que estem avançant en ‘mode creuer’ per aquests oceans que tant ens agraden com són els serveis d’interiorisme a Barcelona que posem a la teva disposició… Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu projecte!

Equip de dissenyadors amb experiència
Disseny d'espais interiors
Altres articles