Zones d’estudi infantils per la tornada a l’escola

Barbacoes de disseny pel jardí

Una idea molt comuna en el món de la decoració és que les barbacoes o grills són elements poc visuals, d’una estètica massa abrupta, en la disposició de la qual hem de buscar la màxima discreció. Per a molts, resulta difícil concebre una estança sofisticada i elegant en la qual la barbacoa sigui la protagonista. No obstant això, revestides amb estil i disseny, les barbacoes poden acaparar tota l’atenció de la nostra llar i recuperar el protagonisme del nostre jardí.

Si ens endinsem en el món de les barbacoes de disseny, no trigarem a adonar-nos que, a més de mantenir la seva funcionalitat i convertir-se en un element pràctic i útil a l’hora de donar-li una segona vida al nostre jardí, s’integren perfectament en els entorns oberts i naturals, aportant al nostre espai un gran valor estètic i enriquint la nostra llar gràcies a l’originalitat de la seva aparença.

Incorporant una barbacoa de disseny a la nostra llar, podem animar l’exterior de la casa creant un espai amb el qual gaudir de les vetllades estiuenques, envoltats de la nostra família o amics, al voltant d’un bon rostit cuinat al nostre jardí.


Les millors barbacoes modernes

Existeix tal varietat al voltant de les barbacoes de disseny que aquestes són capaces de donar sortida a gairebé qualsevol de les nostres necessitats, no només pràctiques, sinó també estètiques. Depenent de l’espai del teu jardí o terrassa, així com de l’objectiu que tinguis al cap per a la teva barbacoa, hauràs de triar un disseny o un altre.

Perquè això sigui més senzill i puguis gaudir com més aviat millor de la teva cuina exterior, en aquest post et presentem una selecció de les barbacoes de disseny més originals i elegants del mercat. Cadascuna d’elles és una peça única que omplirà la teva llar de personalitat i creativitat.

Barbacoes originals de peu

La barbacoa Mikadofocus de Focus és considerada com “una obra d’art limitada”. Sens dubte, no passa desapercebuda. El seu disseny piramidal combina a la perfecció amb l’acer negre, una resistent graella d’acer inoxidable i una imponent estructura de fusta natural constitueixen un element que pot ser completament integrat en els entorns més orgànics i naturals. La seva disposició dinàmica, equilibrada i rupturista la converteix en una peça única.

Per altra banda, amb la Barbacoa original BarrelQ Big, us proposem una de les tendències més arriscades, a cavall entre l’estètica vintage, industrial i grunge, aquesta barbacoa només és apta per als esperits més joves i lliures. Es pot fer servir com a taula auxiliar, així com de foguera per a nits d’estiu a l’americana daurant núvols de sucre al foc. Malgrat que, en els seus inicis, la barbacoa només estava disponible en negre, la forta demanda ha fet que augmenti la seva gamma de colors, oferint-nos fins i tot la possibilitat de customitzar la nostra barbacoa i crear un disseny personalitzat! Una idea immillorable per a un negoci.

El concepte modular

La barbacoa moderna MOD de Blive és una meravellosa peça de disseny l’estructura de la qual està fabricada en metall i ciment, resistent a qualsevol inclemència del temps. Pel seu caràcter modular, la versatilitat d’aquesta barbacoa no té comparació. A través del seu pràctic i creatiu disseny en peces hexagonals, la seva disposició en forma de bresca d’abella ens dóna la possibilitat de crear composicions diferents. Així, a més de la seva funcionalitat i la seva riquesa decorativa, aquesta barbacoa ens convida a deixar volar la nostra imaginació i a complementar el nostre espai amb una peça única i original.

Barbacoa de disseny modular
Barbacoa de paret de disseny

Models que poden acoblar-se a taula

La gamma de barbacoes OFYR és mundialment coneguda entre els decoradors d’exteriors i dissenyadors gràcies a la seva estètica encertada i a la seva gran elegància. La seva opció minimalista crea una unió pura i perfecta entre la naturalitat i la geometria. Aquestes barbacoes es componen d’una placa circular d’acer negre cremat sobre una peça en forma de con i amb base d’acer Corten.

En aquest post, hem volgut destacar especialment el disseny de la Ofyr Island en la qual l’original cuina cònica s’integra sobre una taula de fusta. La línia d’Ofyr inclou mobiliari i gran varietat d’accessoris, facilitant la creació d’entorns integrats en atmosferes úniques.

Si no estàs convençut, també pots optar per la barbacoa Cone de Höfats, guardonat amb premis de prestigi en el món del disseny, com la Xarxa Dot el 2015, iF el 2016 i German Design Award el 2017.

Constitueix una opció compacta amb un acabat sublim. Al marge de la seva estètica innovadora i polida, aquesta peça de disseny fusiona bellesa amb funcionalitat i ens dóna l’oportunitat de modificar la intensitat de la calor mitjançant un dispositiu d’altura regulable, així com la novetat d’aromatitzar els aliments. El seu kit d’instal·lació permet integrar aquesta peça en fogons i taules de tota mena, donant lloc a composicions creatives i coherents per al nostre jardí.

Barbacoa amb estil per a exterior
Barbacoa de disseny exempta

La barbacoa de disseny de paret

La espectacular barbacoa Bohème de GlammFire fa les funcions de grill i de cuina exterior gràcies a la seva versatilitat a l’hora de funcionar tant amb carbó com amb gas. A més de la indispensable graella, aquesta peça inclou una aigüera amb aixeta i un panell protector per a la paret. Aquest disseny destaca per la seva originalitat, fabricat totalment en acer raspallat i amb dues superfícies auxiliars compostes de cilindres. Aquesta barbacoa encaixa a la perfecció amb arquitectures contemporànies i minimalistes, així com en ambients més rústics i tradicionals en el qual predominin materials com la pedra.


Quina d’aquestes barbacoes de disseny és la que més t’ha agradat? Si triar una barbacoa moderna per al jardí us resulta complicat, us recomanem l’assessorament professional per a encertar en la vostra decisió i crear un espai inigualable.

T’hem convençut?

Altres articles