La nostra filosofia:
people, places & emotions

En Tinda’s Project convertim passions, somnis i idees en llocs distintius, únics. Espais impregnats del caràcter de les persones que els van pensar i van imaginar per a transformar tota aquesta energia en una realitat. Un lloc i un espai per a ser viscuts.

Som interioristes professionals, amb passió pel detall, i vocació pel que fem. Una empresa d’interiorisme que busca fer de les persones que acudeixen a nosaltres els veritables protagonistes en el disseny de cada espai i compartir amb ells l’experiència de crear llocs en els quals sentir-se a casa.

L’Eva Mesa és l’ànima de Tinda’s, i la creadora d’aquest projecte fa més de quinze anys. Ella és l’essència de cada interiorisme. Però Tinda’s va més enllà, som un estudi format per un equip multidisciplinari d’arquitectes i interioristes on cadascun de nosaltres aportem la nostra visió, cura i afecte a cada projecte. On es treballa braç a braç en cada estança, cada tèxtil i cada acabat. Perquè ens uneix la passió per l’interiorisme, l’arquitectura i la decoració.

"La teva casa és el teu lloc preferit, i aquest és el meu objectiu, que sigui on millor estiguis."

Eva Mesa

"M'apassiona fer equip amb el client, fer-li sentir seguretat, tranquil·litat i gairebé que ets part de la seva família durant el projecte."

Jaime Valdés

"Com a paisatgista el meu treball és acostar la naturalesa a la vida de les persones."

Manuel Maíllo