Decoració de dormitori a l'hivern

Adaptant el teu habitatge: Consells d’interiorisme i decoració per aquest hivern

L’arribada de gener i de l’hivern, comporta la necessitat de convertir les nostres llars en refugis càlids i confortables. Quins recursos, trucs o consells són imprescindibles per a la nostra interiorista Eva Mesa aquesta època de l’any? 

Coixins de dormitorio per l'hivern

Tèxtils: Els teus aliats en la decoració hivernal

A diferència de l’estiu, a l’hivern acostumem a passar més temps a casa. Per això, tant el llit com el sofà, que seran els punts de mira de tota la família, han d’estar preparats amb les seves mantes gruixudes, de llana, de vellut… i una combinació de coixins amb textures suaus, de borreguet o amb motius hivernals. Aquests elements no sols afegeixen calidesa visual sinó que també conviden al tacte, creant una atmosfera envolupant i relaxant. 

Això sí, continua prioritzant l’ordre. T’aconsellem col·locar, sigui al dormitori o a la sala, una cistella bonica per tenir les teves mantes organitzades i al teu abast quan les necessitis. 

Llit amb coixins
Catifa per sala d'estar
Dormitori de matrimoni decorat

D’altra banda, al nostre estudi d’interiorisme, les catifes són un dels elements decoratius i funcionals més característics a tots els nostres projectes, en interiors o exteriors. I a l’hivern, més! Faran que a la teva casa, a la teva sala, al teu dormitori… es mantingui la calor i ens aïlli del fred que ens entra pels peus, convertint aquestes estances en llocs càlids i acollidors. 

Sofá con cojines en salón

Crea un racó de lectura o relaxació

Per passar les teves tardes de diumenge a casa llegint el teu llibre favorit, t’aconsellem crear un racó a casa amb una butaca còmoda, un llum i una taula auxiliar que faci de suport per a les teves coses. Intenta-ho! Es convertirà en el teu moment favorit del dia i lloc preferit de la teva casa. 

Làmpada de decoració
Sala d'estar decorada per l'hivern

Il·luminació: Creant ambients acollidors

La il·luminació juga un paper crucial en el disseny d’interiors hivernal. Durant els mesos més freds, els dies s’escurcen i ens aprofitem més de la il·luminació artificial. A part de la teva il·luminació general, opta per llums càlides, com llums dempeus amb pantalles o garlandes lluminoses. 

No t’oblidis de les espelmes, en aquesta època són un gran encert. Tenen la il·luminació mínima i la fragància ideal per proporcionar una sensació única. A més, existeixen al mercat tanta varietat de forma com de colors i dissenys. Trobaràs les que s’ajustin al teu estil segur! 

Taula de centre decorada

Adaptar el teu espai d’habitatge per rebre l’hivern amb els braços oberts és una tasca emocionant. La idea és crear un ambient que convidi al confort, que abraci els teus sentits des del moment en què entres a casa i que et permeti gaudir dels moments especials que aquesta temporada ofereix. 

Pren nota d’aquests consells perquè la teva visió hivernal pot convertir-se en una realitat tangible. 

Altres articles