Zones d’estudi infantils per la tornada a l’escola

Enlluerna amb la decoració de la teva terrassa

Disposar d’una terrassa ens ofereix tot un ventall de possibilitats a l’hora de decorar la nostra llar i de crear un espai totalment diferent i exòtic. Tant referent a la seva decoració com al seu ús, les terrasses brillen per la seva versatilitat, i això ens convida a deixar volar la nostra imaginació. A més, quan la terrassa es troba situada a l’àtic d’un edifici, podem felicitar-nos de tenir a la nostra disposició una de les pedres precioses de l’interiorisme.

Si la idea de fer reformes a la teva terrassa ha passat pel teu cap, en aquest article et donarem unes quantes idees amb les quals podràs fer el teu projecte realitat. No segueixis postposant la renovació de la teva terrassa, el valor que proporcionarà a la teva llar és incalculable! Pren nota dels nostres consells i aprèn a treure el màxim partit a la teva terrassa.


Fes de la teva terrassa un lloc per a gaudir

El primer pas per a crear la terrassa perfecta és preguntar-nos quina volem que sigui la seva funció principal. Una excel·lent resposta a aquesta pregunta és convertir la nostra terrassa en l’estança més preuada durant els mesos d’estiu, un oasi en plena ciutat en el que siguem capaços de relaxar-nos i gaudir de cada vespre estiuenc. A més, si la nostra terrassa té l’espai necessari, aquesta pot convertir-se en el lloc idoni en el qual celebrar festes i reunions amb amics, així com l’enclavament perfecte on gaudir de la brisa estiuenca, el sol i la naturalesa. Dedicar aquest espai a la lectura pot ser una altra bona elecció. La nostra terrassa té vida tots els mesos de l’any!

Decoració de terrassa en àtic
Decoració de terrassa en àtic

Els elements que no poden faltar

Una cosa imprescindible que solem passar per alt és la ineludible necessitat d’instal·lar un tendal. A través d’una elecció sofisticada, pots personalitzar el tendal al teu gust i fins i tot utilitzar-lo per a dividir la terrassa en diferents ambients; habilitant zones diferents per a menjar, cuinar o descansar, així com pensar en un racó dedicat a l’emmagatzematge. Reparteix l’espai de la teva terrassa amb sentit comú i es convertirà en la millor estança de la teva llar. Després, podem començar a pensar en altres elements essencials com una taula per a menjador que es convertirà en la protagonista de la nostra terrassa. Per la seva funcionalitat, les taules extensibles són una aposta segura pel que fa a mobles d’exterior. Tant la taula com les cadires han de ser adequades per a suportar les inclemències del temps. Una bona il·luminació és un altre indispensable a tenir en compte, ja que ens pot ajudar a crear espais tranquils i assossegats en els quals descansar i sentir-nos com en un núvol.

Decorar teva terrassa

Detalls que faran la teva terrassa única

Una altra opció és la de dissenyar la nostra terrassa amb l’objectiu de crear un petit refugi en el qual descansar i relaxar-nos. Per a això, comptar amb elements com plantes, coixins o catifes pot donar-nos l’oportunitat d’omplir la nostra llar de materials orgànics i de donar a la nostra terrassa un aspecte acollidor.

La tendència de construir una jungla a casa és cada vegada més dominant, per la qual cosa t’animem a omplir la teva terrassa de tests i de color verd. Si les plantes no són suficients per a aportar color a la teva estança, podem utilitzar tèxtils que ens ajudaran a animar la nostra terrassa sense sobrecarregar-la. Mentre que una taula circular o materials de forja donaran un aire romàntic a l’espai, col·locar els mobles arran de terra crearà un ambient més informal.

Mobles trenats de corda i amb base d’alumini poden donar un toc original a la nostra terrassa i trencar amb la regla general de mobles més industrials. Afegint una taula de centre i un coixí de terra, la nostra terrassa pot convertir-se en el lloc més preuat de la nostra casa. Tal com vam fer des de Tinda ‘s Project en el nostre projecte d’interiorisme amb terrassa en un àtic al centre de Barcelona.

Decoració terrasses grans
Decoración terrazas grandes
Decoració terrasses grans

Projecte de terrassa al centre de Barcelona | Tinda ‘s Project


Si t’han agradat les idees que t’hem ofert, deixa’ns el teu comentari o suggeriment. I si estàs pensant a redissenyar la teva terrassa, t’aconsellem posar-te en mans de professionals que t’assessoraran per a treure el màxim profit a la terrassa del teu àtic.

T’atreveixes a crear el teu propi paradís?

Altres articles