Taula de Nadal decorada

5 idees per crear un ambient màgic per Nadal

Si encara no teniu la vostra casa decorada per aquest Nadal, et faran falta aquestes 5 idees per triar la teva decoració nadalenca 

Des d’ara mateix, et volem fer saber que no fa falta decorar fins a l’últim metre de la teva llar perquè es vegi més nadalenc aquest desembre. Segons el teu estil, pots optar per una decoració nadalenca més vestida o una mica més senzilla, però sempre seguint els teus gustos, preferències i el que t’inspiri Nadal, ja que en el fons és un tema molt personal.  

Taula de Nadal amb ximenea

Entre 3 i 4 colors són la clau

Com comentàvem, amb la decoració nadalenca correm el risc de caure en l’excés, perquè volem posar tot i més. En aquest cas, et recomanem triar les peces que sí o sí que t’agradaria que fossin presents aquest Nadal a casa teva i, afegir altres detalls o objectes que combinin amb aquests segons el color. Decorar amb 3 o 4 colors és l’ideal! Amb això et garanteixes una harmonia visual i un fil conductor en totes les teves estances decorades. El verd en la vegetació no pot faltar! I el daurat mai falla en aquestes èpoques!  

Detalls nadalencs
Mirall decorat de Nadal
Decoració de taula de Nadal

Nadal a totes les estances

Diem no als excessos sense sentit, però sí al fet que totes les estances tinguin aquest detall nadalenc com pot ser el verd natural, un conjunt d’espelmes iguals, gerros amb il·luminació càlida, cortines de llums LED…  

Taula de Nadal decorada
Arbre de Nadal a casa

Reutilitza caixes per fer regals!

Per lluir millor la base del teu arbre pots unir-te a la idea d’embolicar caixes de diferents grandàries amb un paper de regal senzill o segons els colors de la teva decoració perquè aquest llueixi vestit i millor visualment, mentre arriba Nadal i la Nit de Reis. O, en comptes de simular regals, pot utilitzar aquestes caixes per agrupar boles nadalenques, cintes… per donar-li un toc diferent als peus del teu arbre.  

Vivenda decorada per Nadal
Taula decorada per la nit de Nadal

Vesteix el teu sofà per l'ocasió

De la mateixa manera que a l’estiu busquem frescor i connotacions estiuenques, desembre porta amb si celebracions a casa, xemeneia, mantes, etc. Opta per canviar les fundes dels teus coixins per alguns amb motius festius o amb textures com el vellut, sense deixar de ser elegants ni acollidors.  

Existeixen tants dissenys que amb un mínim detall ja aconsegueixen donar aquest punt que busquem.  

No oblidis afegir mantes que acompanyin les temperatures de desembre. Un detall que pots col·locar a prop del teu sofà és una cistella on guardar aquestes mantes o coixins i així mantenir l’ordre.  

Detalls decoratius en vivenda per Nadal

Encén i decora la teva xemeneia

Has de saber que no hi ha moment millor que l’hivern perquè la teva xemeneia capti totes les mirades i que potenciï la sensació de calidesa a casa. Aprofitant l’ocasió, pots decorar-la al teu gust i afegir-li un toc de verd amb elements naturals, cistelles, una garlanda amb motius nadalencs o de llums, etc.  

Si necessites més idees o consells, et convidem a donar-li un cop d’ull a les 5 claus sobre decoració nadalenca de la nostra interiorista, l’Eva Mesa. I recorda, a la teva casa pot ser el Nadal que tu vulguis! 

Altres articles