Interiorisme sala d'estar Barcelona

Una reforma integral a Barcelona per a guanyar lluminositat

La reforma integral d’aquest pis de 140 metres quadrats s’ha realitzat en diferents fases, segons les estances. Es tracta de la vivenda d’un matrimoni amb fills ja grans i independitzats, raó que els va motivar a donar-li una nova imatge a la llar familiar.

L’equip d’interioristes de Barcelona de Tinda’s Project, liderat per l’Eva Mesa, va dur a terme els treballs tant d’obra com d’interiorisme i decoració.

Rebedor lluminós Barcelona
Mobiliari a mida pis Barcelona
Reforma sala d'estar lluminosa Barcelona

Interiorisme que potencia la llum natural

L’habitatge se situa als baixos de l’edifici, la qual cosa suposa una menor entrada de llum natural i, per tant, calia pensar en els millors recursos per a aconseguir potenciar-la al màxim. Dins de les fases de la reforma integral, el primer pas va ser aclarir el parquet que hi havia d’origen, restaurant-lo i restant-li la intensitat pròpia de la fusta de roure.

I un dels aspectes clau de l’interiorisme i la decoració realitzats va ser l’aposta per una paleta cromàtica basada en el blanc (inclosa la fusteria de les portes) i en la fusta natural, per a aconseguir uns espais de disseny més lluminosos. Clarament, es percep en el propi rebedor al qual es cola la llum natural de la sala-menjador gràcies a la porta envidrada que comunica totes dues estances.

Reforma sala d'estar lluminosa Barcelona
Menjador lluminós Barcelona

Tocs de color pastel per a un ambient molt clar

La sala d’estar i el menjador comparteixen el mateix espai i és la intervenció més important de la reforma integral que ha fet Tinda’s Project al pis, amb tot completament nou, a excepció dels quadres que són obra de la propietària i, encara que en tons pastel, aporten el toc més llampant a un predominant ambient serè i relaxant de blancs i crus en tapisseries, mobiliari, cortines, catifa, etc.

Cal destacar en la paret principal un moble el disseny del qual és molt identificatiu de Tinda’s Project. En forma de lletra ‘I’ majúscula, de sòl a sostre en laca blanca, i l’ús del qual es comparteix entre tots dos ambients.

Reforma bany Barcelona
Decoració sala d'estar Barcelona

Cuina i bany més actuals i amb molt de blanc

La cuina va ser de les primeres intervencions que es van realitzar en aquesta reforma integral per fases de l’habitatge. Es va optar per una línia més actual, tota en blanc per a potenciar l’escassa lluminositat natural, i combinant-la amb materials com el metall i el vidre.

D’una línia molt similar és el bany de la suite, amb qui la cuina comparteix el paviment ceràmic blanc en format gran. El fet de no comptar amb llum natural va condicionar l’elecció d’un revestiment en color os, així com el moble del lavabo en color blanc també, seguint les directrius que predominen en tots els espais.

Decoració dormitori Barcelona
Decoració dormitori Barcelona

Un dormitori ampli de decoració senzilla

El dormitori principal si que presumeix, com la sala-menjador, de molta llum natural, encara que igualment es va apostar per una atmosfera neutra i decoració molt senzilla, en tons clars, amb alguns tocs de color procedent dels accessoris tèxtils i d’una calaixera de noguera d’herència familiar que posa la nota més fosca.

Als peus del llit es va fer un armari a mida blanc, sense tiradors, que recorre en una suau corba la paret, i de la mateixa fusta són les dues senzilles lleixes que fan de tauleta de nit a cada costat del llit.

Altres articles