Disseny exterior àtic Barcelona

Les millors idees per decorar el teu balcó amb flors

Els mesos de primavera sempre vénen carregats de colors vius i olors afruitades. Si comptes amb un balcó o una terrassa no dubtis a treure-li partit i atreveix-te a posar-li flors, és una elecció ideal per a crear ambients únics. Les opcions que ens trobem són múltiples i nosaltres t’ajudarem a triar les plantes que més t’agradin o que millor s’adaptin al clima del lloc on vius.

Des de Tinda’s t’ensenyarem com decorar el teu balcó amb flors per a crear un ambient agradable amb el qual els teus convidats es quedin amb la boca oberta. Som-hi!

Testos amb encant per a les terrasses

Pots triar entre moltes alternatives per a col·locar les teves flors… diferents estils, grandàries o colors. Quin és el més apropiat per al teu cas?

Si no tens molt espai, una opció interessant són els testos penjants que podràs posar en la paret i que pràcticament no molestaran. Li donaràs al teu balcó un toc modern i a més acolorit. Els testos de barana també són un clàssic per la seva comoditat i també per l’alegria que donaran a la façana de la teva casa en mirar-los des del carrer. En canvi, si comptes amb un espai més gran tens més marge a l’hora de crear el teu oasi perfecte. Per exemple, els jardins verticals són una idea que en els últims temps ha agafat molta força en decoració. També pots posar testos de major grandària que cobreixin les cantonades del teu espai amb plantes una mica més grans.

Et proposem diferents estils a l’hora de combinar les flors i el mobiliari

Triar l’estil que vols per al teu balcó és important per a saber quines flors escollir. T’explicarem idees d’estils perquè puguis agafar seleccionar la teva.

▪ Estil vintage : restaura mobles antics i aconsegueix cadires de diferents colors. Els teus convidats s’enamoraran del teu balcó.

▪ Estil rústic : si t’agrada més el clàssic, opta per una terrassa que en la seva major part estigui decorada amb fusta o vímet i combina-ho amb les teves flors preferides.

▪ Estil modern : si vols donar-li a la teva casa un toc d’avantguarda, tria mobles amb línies rectes i testos en colors més neutres com a negre o blanc.

Decoració de balcó a la primavera
Mobiliari per decorar el teu balcó a la primavera

Quina planta és l’adequada?

Hi ha flors o plantes que poden quedar bé i que són estèticament molt boniques, però no hem d’oblidar el manteniment que requereixen. Aquí tens alguns exemples, apunta!

▪ Geranis: és la reina dels balcons gràcies a la seva varietat de flors, a més, és molt agraïda i amb les cures correctes, et durarà d’una estació a una altra.

▪ Petúnies: Unes de les més triades pel seu color, que li donarà al teu balcó un toc molt primaveral. Cal tenir en compte que són flors que necessiten un reg constant.

▪ Surfinies: En aquestes flors poden arribar a ser molt frondoses i, a més, creen un efecte molt bonic amb les seves branques penjants. Igual que les petúnies, necessiten molta aigua.

▪ Clavells: Aquest tipus de flors li donarà al teu balcó una aroma increïble. No ocupen molt d’espai , així que si disposes d’un espai reduit són les plantes ideals. A més, produeixen un gran nombre de flors, la qual cosa t’oferirà una estètica genial.

▪ Begònies: T’ofereixen colors molt vius que ajudaran el teu balcó a lluir molt més. Si on les vols col·locar no disposes de moltes hores de sol no et preocupis, les begònies són plantes ideals. L’únic manteniment que necessiten és tenir la terra humida.

▪ “Calibrachoa”: És una planta penjant que ofereix moltes varietats. Els colors que té t’ajudaran al fet que la teva barana quedi preciosa.

▪ Tagetes: una planta que no deixa indiferent a ningú. La seva flor és molt cridanera i posseeix colors molt vius. T’ofereix un aroma molt suau i agradable i a més és un bon repel·lent per a les plagues.

Decoració per a balcó amb flors
Decorar amb flors
Decoració de balcó amb flors

Més idees?

Pots col·locar les flors de moltes maneres, cada balcó i cada estil ofereix moltes possibilitats perquè llueixin el màxim possible. Una prestatgeria senzilla, per exemple, és un bon lloc per a col·locar testos i crear el teu jardí particular. Una altra opció és customitzar una escala antiga i donar-li a la teva terrassa un toc vintage amb molt d’estil col·locant a cada graó testos amb algunes de les plantes que us hem recomanat.

Com pots veure, les terrasses o els balcons amb flors poden ser una opció perfecta. Si en vols saber més, posa’t en mans de professionals que t’ajudin a triar el que més t’agradi, des de Tinda’s estarem encantats d’ajudar-te.

I ara que hem arribat al final en aquest post sobre decoració de balcons amb flors, explica’ns, quin és el tipus de flor que més t’agrada per a situar-la a la teva terrassa?

Altres articles