Projecte d'Interiorisme

Quina és la millor època per fer un projecte d’interiorisme?  

 Si alguna vegada t’has trobat en la situació de buscar el moment perfecte per donar-li un canvi radical al teu habitatge, deixa’ns dir-te que aquest no existeix, ja que depèn d’una sèrie de consideracions generals que condicionen el seu moment d’inici, com pot ser el clima, la disponibilitat professional, el pressupost o les necessitats personals de cadascun.  

Però no ens espantem! Aquests factors el que ens marcaran són només aspectes a tenir en compte abans de fer aquest primer pas tan important.  

Decorar sala d'estar

La primavera y l'inici de l'estiu són les millors èpoques per treballar en projectes d'interiorisme

Com a professionals, podem afirmar que la primavera i l’inici de l’estiu són considerats com una de les millors èpoques per treballar en projectes d’interiorisme en una vivenda. Això és degut al fet que les temperatures són més càlides i tenim més hores de llum natural, de manera que és possible treballar sense haver de preocupar-se ni per la llum ni per la temperatura.  

 A més, en aquestes èpoques de l’any és més fàcil ventilar els espais interiors per a mantenir-los frescos i airejats.  

Decoració taula exterior
interior sala d'estar
productes per interiors

Optar per fer una reforma en ple apogeu de l’estiu tampoc és el més recomanable per la calor excessiva que, fins i tot, pot arribar a espatllar certs materials.  

Tampoc oblidem que, a l’estiu amb les vacances laborals, els horaris d’obertura d’estiu, els retards en els terminis de lliurament… es pot veure augmentada la probabilitat d’allargar el final de l’obra.  

 

Projecte d'interiorisme sala d'estar

La primavera, ens dona aquest avantatge de combinar bon temps i bon ritme de treball, permetent-nos que l’obra quedi ajustada al temps establert i que els inconvenients o retards siguin menors.  

No obstant això, l’estiu acostuma a ser una època en què les persones poden arribar a tenir més temps lliure i passen més temps fora de casa, sigui per vacances o per dur a terme activitats a l’aire lliure. Això pot ser beneficiós per aquells que desitgen realitzar un projecte d’interiorisme, ja que tindran més temps per a dedicar a la planificació i execució del projecte.  

Projecte interiorisme sala d'estar
Projecte d'interiorisme dormitori

Un bon estat d'ànim té un impacte positiu en el disseny

Durant aquestes dues estacions de l’any, les persones solem estar més animades i felices, la qual cosa pot tenir un impacte positiu en el procés de disseny i decoració. La llum natural i els colors brillants poden inspirar i energitzar a les persones per experimentar amb nous dissenys i arriscar-se a crear un ambient més alegre i divertit.  

Projecte d'interiorismo dormitori de convidats

I finalment, volem esmentar que és important atendre les necessitats personals que pot tenir el client, així com al ritme i flux de treball de l’estudi d’interiorisme. Per això a Tinda’s, sempre que podem, intentem adaptar al màxim els nostres projectes amb la vida i necessitats del client.  

En resum, el moment perfecte no existeix! El que sí que existeix és l’organització i conèixer les recomanacions del sector per posar en marxa el teu projecte sempre que sigui la correcta per a tu i el teu estil de vida. 

Altres articles