Zones d’estudi infantils per la tornada a l’escola

Les revistes de decoració que llegim els interioristes

Un color, una sensació, un entorn, un so, una personalitat… qualsevol petit element pot ser motiu d’inspiració. Per als professionals del disseny d’interiors, les revistes de decoració són una finestra oberta a nous conceptes i idees trencadores. Aquest tipus de publicacions, que podem trobar tant de manera impresa com digital, recullen les últimes tendències del sector, entrevistes a personalitats que destaquen pels seus treballs i la seva perspectiva, o una selecció dels millors espais creats pels professionals del moment.

Les revistes de decoració són una de les eines més eficaces per a mantenir viva la nostra inspiració, gust i estil i… Volem compartir-les amb tu! En aquest post, proposem una selecció de les que, per al nostre estudi d’interiorisme de Barcelona, són les 10 revistes d’interiors més importants del nostre país.


El Mueble

Sens dubte, una de les nostres preferides. La revista El Mueble és una de les revistes més conegudes del nostre país. Aquesta publicació arriba als quioscos amb les millors idees per a decorar els nostres espais i oferir-nos detallats reportatges amb les millors propostes decoratives. A més, al ser una publicació dirigida al públic general, el magazine inclou un interessant apartat amb els millors consells per a ordenar tots els racons, aprofitar els petits espais, descobrir les tècniques de Marie Kondo, netejar, etc.

Revista de decoració

Arquitectura y Diseño

Com El Mueble, Arquitectura y Diseño és una altra de les revistes d’RBA. No obstant això, aquí hi podrem trobar projectes arquitectònics inspiradors que destaquen pel seu disseny industrial, contemporani i trencador. En aquesta publicació, es posa especial atenció a les propostes i tendències eco. Per altra banda també ens presenta les últimes creacions del món de la moda.

Nuevo Estilo

Sens dubte un imprescindible! La revista mensual Nuevo Estilo ofereix una selecció de les cases, apartaments i hotels més sofisticats, que desprenen luxe i modernitat. Aquesta publicació, disponible tant als quioscos com a la web, és des de fa gairebé tres dècades una peça clau en el sector de la decoració d’interiors que destaca pels seus estilismes únics i els seus interiorismes d’avantguarda.

Revista de decoració

Architectural Digest

AD Architectural Digest és la revista de decoració de capçalera del grup Condé Nast. Des de la seva primera publicació l’any 1920, AD Architectural Design s’ha distribuït no sols als Estats Units, sinó també a Europa, Rússia, i nombrosos països d’Àsia i Llatinoamèrica. En el seu interior trobem una gran varietat de reportatges sobre les avantguardes en la decoració d’interiors, les últimes novetats sobre compres, viatges i cultura, així com consells per a millorar el teu estil de vida.

Revista d'interiorisme i decoració en castellà

MANERA

Trepitjant fort, revolucionant-ho tot i sota el lema “Una nova MANERA d’explicar els interiors” la revista MANERA ens ofereix un contingut en relació a l’interiorisme, disseny, arquitectura i art amb la intenció de canviar la MANERA en què vivim les nostres cases. Hi informen, inspiren, reflecteixen tant el present, com el proper a venir, abracen les referències al passat i aplaudeixen la individualitat i la personalitat.

Si ets un entusiasta del disseny que aprecia la bellesa, la qualitat i cerca inspiració, o totes tres, aquesta és la teva revista!

Revista de decoració
Revista de decoració
Revista de decoració

Elle Decoration

Igual que les anteriors, Elle Decor també presenta les últimes tendències en el món de la decoració però en el seu cas li aporta un estil únic, seguint la línia editorial de la seva publicació matriu: la coneguda revista ELLE. Aquesta publicació recull les propostes més revolucionàries, innovadores i atrevides, acostant-nos als espais més inspiradors i descobrint-nos nous estils de vida.

Revista de decoració
Revista de decoració

Diseño Interior

Diseño Interior és una revista de referència nacional per a tots aquells interioristes que vulguin aprofundir en les novetats d’aquest camp. La revista recorre a analistes experts, el treball dels quals és el de reunir les tendències del disseny d’interiors que neixen de punta a punta del globus. De distribució mensual, presenta una nodrida agenda d’esdeveniments, fires, exposicions i innovacions. A més, cada número promet un repàs als actes més singulars celebrats en el món del disseny, així com reportatges de projectes, creadors i tendències indispensables perquè no ens perdem cap detall.

Revista de decoració

Casa Viva

Aquest magazine mensual ens ofereix un recorregut pel disseny contemporani, la decoració i la creació d’interiors. Igual que altres publicacions, però amb un detall especial, aquesta revista ens proporciona els estilismes i interiorismes més moderns a través de fotografies d’increïbles professionals que il·lustren tots els seus reportatges.

Revista de decoració Casa Viva
Revista de decoració Casa Viva
Revista de decoració Casa Viva

Proyecto Contract

La revista Proyecto Contract és l’única a Espanya que tracta de manera exclusiva el disseny d’interiors aplicat al retail i la restauració, fent èmfasi en restaurants, hotels i oficines. Dins de les seves pàgines podem veure espais públics amb una aparença cuidada i innovadora, oferint-nos idees de com decorar ambients més professionals en els quals prevalguin la funcionalitat i l’equilibri. Projecte Contract és una publicació pensada i dirigida als professionals de l’interiorisme i compta amb fotografies de notable qualitat, fitxes tècniques, plans i tota mena de detalls que no deixen res a la imaginació.

Interiores

Arribem al final de la llista i encara queden dos grans del disseny. La revista Interiores recull les idees més reeixides i les últimes tendències en interiors, art, arquitectura i disseny. Aquesta magazine ens mostra les propostes decoratives més elegants i distingides des d’una perspectiva exclusiva i funcional.

Revista de decoració

Frame

Finalment, la revista bimensual Frame conté les últimes novetats en decoració d’interiors, disseny i arquitectura. Fàcil i còmoda de llegir, és considerada com una edició de qualitat en la qual, tot i no oblidar cap detall, hi preval el seu caràcter visual. Aquesta publicació, difícil de trobar a Espanya, val la pena de ser llegida.

Revista d'interiorisme i decoració

Si vols estar al corrent de l’últim crit en tendències de disseny i arquitectura, t’animem a consultar alguna de les revistes que t’hem proposat. Tria la que més s’adapti a les teves necessitats i explica’ns què t’agrada més de cada publicació.

Gaudeix de cada pàgina!

Altres articles