Zones d’estudi infantils per la tornada a l’escola

Com combinar terres laminats blancs i grisos

A causa de la gran amplitud que ofereix la gamma de colors de terres laminats la seva elecció pot suposar tot un repte. No obstant això, els professionals de l’interiorisme distingeixen el terra laminat gris i el terra laminat blanc com l’elecció perfecta per a decorar l’interior de les llars. A Tinda’s ens sumem a aquesta tendència que a través dels seus colors ens permet donar lluminositat, singularitat i amplitud a espais petits jugant amb mobles, tèxtils o parets que ens aporten tocs de color.

És molt important tenir en compte la qualitat a l’hora de triar els terres laminats, perquè la durabilitat dels mateixos dependrà del material en el qual estiguin fabricats així com de la seva instal·lació. Dins de la gran varietat que ofereix el mercat, destaquem els terres laminats hidròfugs resistents a l’aigua i a la humitat com la millor solució a aquells espais més complexes.

Et preguntes quins són els avantatges d’utilitzar colors clars en el teu terra i com treure-li partit?

L’elecció perfecta per al teu terra: blanc i gris clar

Cada vegada més, la decoració d’estil nòrdic està guanyant adeptes. Si t’agrada aquest estil per a la teva llar, el blanc i els seus derivats són ideals per a tu. A més, és una perfecta elecció per al terra perquè reflectirà bé la llum i crearà una sensació d’amplitud que permetrà treure el major partit als pisos petits, com aquest projecte que vam realitzar a Barcelona.

És cert que, si no es combina de manera apropiada, un terra laminat blanc pot crear la sensació d’un escenari massa fred. Per a evitar-ho sempre pots afegir a la decoració de parets, tèxtils o mobles, notes de colors més fortes o jugar amb les diferents tonalitats que ofereix el blanc. El blanc cru, trencat o crema et permetran trobar un terra laminat que t’enamori i ofereixi infinites possibilitats en la decoració de la teva llar, sigui com sigui el teu estil.

Si la proposta anterior no t’acaba de convèncer, el sòl laminat gris constitueix un escenari apte per a qualsevol decoració, tant en colors càlids com en freds. A més, gràcies a la seva elegància aquest color permet apostar tant per mobles moderns com per mobles clàssics, donant-te la possibilitat de renovar la imatge de l’espai utilitzant el mobiliari ja disponible.

Paviments laminats grisos
Paviments laminats grisos
Paviments laminats grisos

Decorant el saló amb terres laminats

El terra blanc ofereix múltiples possibilitats per al teu saló. Combinat amb fusta natural i, per què no? Una xemeneia, crearà un ambient càlid i romàntic molt acollidor. Aquesta combinació de terres blancs i fusta també es pot aplicar a un pis de ciutat perquè llueixi ampli i lluminós.

D’altra banda, el blanc també pot denotar senzillesa si col·loques tan sols alguns detalls de color, per exemple, unes cortines o uns coixins en blau, verd, rosa o el teu color preferit.

Paviments laminats grisos amb xemeneia

Banys i cuinas amb terres laminats

Ets dels que arrisquen amb un bany diferent? Si al terra laminat blanc li sumem parets del mateix color i l’adornem amb elements en tons platejats obtindrem lluminositat i elegància a doll. I si vols estar a el dia amb les tendències, utilitza un enrajolat a mitja alçada a les parets per triomfar.

Mai som del tot feliços amb la grandària de la nostra cuina, no obstant això, pots fer que sembli més gran amb un terra laminat en blanc o en gris combinat amb parets també senzilles. Si per contra busques un toc “chic” pots optar per fer servir el terra blanc o gris amb mobles en negre que li donaran un aspecte modernista i actual.

Paviments laminats blancs per al bany

No tinguis por a l’hora de combinar el blanc i el gris del teu terra laminat a tota la teva llar


Ja has vist la versatilitat que t’ofereixen els terres clars per a la decoració de la teva llar, amb una mica de cura aconseguiràs un terra que donarà a les habitacions de la teva llar un estil personalitzat i una lluminositat especial. No dubtis a posar terres blancs i beix clars per a combinar-los amb colors auró o pi noruec en tons clars. Tampoc a posar terres grisos que et permetin donar un estil contemporani en combinar-los amb colors moderns i càlids de mobles clàssics. En canvi, si persegueixes la lluminositat, el color blanc és el teu aliat, però no oblidis acompanyar-lo amb pinzellades de color per a evitar la sensació de fredor.

Ara et toca a tu, t’atreveixes a utilitzar aquests colors de terres laminats a la teva llar? Què opines d’aquestes combinacions?

Altres articles