Interiorisme de luxe cuina

Interiorisme de luxe

Considerem que el luxe va més enllà d’estar lligat a un alt valor adquisitiu, amb elements inèdits, brillants i/o exuberants. La nostra tasca com a interioristes és treballar cada aspecte del disseny entorn de l’estètica desitjada pel client, en aquest cas, l’aire sofisticat i de luxe, des de la distribució, la qualitat dels materials, l’elecció i combinació de colors, el tipus de mobiliari, la il·luminació fins als objectes decoratius.  

Casa de luxe amb piscina

Així es veu el luxe

Un clar exemple de projecte de luxe és el nostre projecte al Vendrell (Tarragona) que presumeix de jardí i piscina.  

L’estètica és moderna i està marcada per les línies rectes i simples, ja visibles en la seva estructura exterior en forma de cubs. Al seu interior, els colors segueixen un fil conductor marcat per tota la gamma de grisos, el negre i el blanc, aplicada en gairebé tots els elements, a excepció del dormitori infantil. El negre és, per excel·lència, el color que ens evoca aquesta sensació d’esplendor.  

En relació als acabats, es combinen amb saviesa els lacats, brillants i naturals per obtenir un resultat elegant.  

I és que, hi ha cert mobiliari que, amb només imaginar-nos un interior de luxe, se’ns venen al cap. Com és el cas de les vitrines per les peces decoratives. O, per exemple, lluir certes peces com làmpades, butaques… que, pel seu disseny, ens transmeten aquesta sensació. Succeeix el mateix segons el tipus d’objectes decoratius que es seleccionin, ja que solen ser un punt molt destacable en aquest estil de disseny, com ara la decoració minimalista o peces d’art modern de gran valor que aconsegueixen realçar el seu aspecte.  

Disseny d'interiors de luxe
Dormitori amb decoració de luxe
Decoració en vivenda de luxe

La importància d'un espai ampli

Fem una anotació en què per lluir aquesta tipologia d’interiors, és necessari optar d’un espai amb bones dimensions, que permeti que aquest es vegi net i ampli en relació als objectes que el formen i a les zones de pas.  

El mateix succeeix amb la quantitat d’entrada de llum cap a l’interior. En si, la llum natural és un factor determinant en els interiors, però, específicament en els de luxe, els alts i grans finestrals que donin a unes bones vistes són els millors aliats per potenciar aquest aire sofisticat.  

Sala d'estar amb sofàs
Taula de menjador de disseny

El luxe va més enllà del brillant

Tornant al projecte esmentat del nostre equip Tinda’s Project, es té com a premissa que aquesta vivenda ha de respondre a les necessitats d’una família amb nens, d’aquí ve que totes les estances estiguin en una mateixa planta, separant únicament la zona de treball en un altre nivell. La funcionalitat és una altra de les característiques de la casa, apostant per una distribució d’espais que distingeix perfectament la zona més social (cuina, saló i menjador) de la de descans, projectant aquesta primera cap a l’ampli jardí amb sortida directa.  

Amb això volem dir que, en un habitatge, un interiorisme de luxe engloba colors, materials i acabats, objectes decoratius… però també que totes les estances i la seva funcionalitat sigui coherent amb l’estil de vida dels propietaris. Per exemple, que a la teva cuina puguis gaudir d’una zona d’esmorzar pels matins, de tenir un espai per sopars més íntims i un altre per a compartir amb més convidats, la teva zona de cura i benestar corporal com un gimnàs… Tot en el seu conjunt, és el que a Tinda’s anomenem luxe.  

habitación matrimonio diseñada

Els interiors luxosos i elegants es poden aplicar a qualsevol espai en el qual es vulgui transmetre aquesta impressió, ja siguin restaurants, hotels, botigues de marques exclusives, habitatges, jardins exteriors…  

Si la teva idea és reformar el teu habitatge, adaptar-lo al teu estil de vida, família, costums, entreteniments… i donar-li aquest aire d’esplendor, abundància i elegància no dubtis a posar-te en contacte amb bons professionals que t’ajudin a obtenir el resultat desitjat, així com a augmentar el valor de la teva propietat. 

Altres articles