Interiorisme

A Tinda’s Project oferim serveis integrals d’interiorisme a mida. Ideem junts, solucionem dubtes relacionats amb el disseny interior de l’espai i ens prenem un cafè mentre veiem com fer del teu projecte un lloc per a gaudir, habitar i viure. Tot comença amb un cafè i la teva idea, per a acabar amb les claus de casa a la teva mà.

Els nostres clients són la nostra inspiració en cada projecte. Gaudim amb ells descobrint com serà cada detall i quina essència impregnarà cada ambient.

Si vols ens veiem a casa teva, per a veure com vius i com vols viure. Parlar, escoltar, empatitzar i conèixer-te… I després reformar, rehabilitar i decorar el teu habitatge o local. Estudiem el projecte d’interiorisme i preparem les propostes per a adaptar-nos a allò que necessites pensant en el mobiliari, la il·luminació, la decoració…

Entenem l’interiorisme com la creació d’espais totalment personalitzats, que s’adaptin als teus gustos, t’acullin i et facin sentir com a casa. Creem llocs pensats per a tu, on ser un mateix.

Decoració

Decorar la teva llar, fer-la teva. Triar els colors, els tèxtils i el mobiliari que definiran l’espai. Seleccionar una il·luminació, que creï una atmosfera acollidora. I pensar en la disposició dels tèxtils més adequada per a vestir cada racó.

Interiorisme i decoració van de la mà per a aconseguir espais únics, ambients amb personalitat. Espais acollidors i plens d’històries. Ens encanta transmetre i reflectir a les persones a través dels espais i, com a decoradors, ens apassiona poder fer-ho a través de la calidesa dels colors, la noblesa dels materials i l’essència dels detalls de cada projecte.

Retail

Comprendre als usuaris és la millor manera de crear un vincle amb ells i també és la nostra manera d’entendre el retail. Descobrir la teva marca, la teva filosofia i crear una atmosfera que la defineixi a través del disseny de l’espai comercial.

Aconseguir que els teus clients arribin a tu i gaudeixin del moment, dels petits detalls que marquen la diferència i et representen; de l’ambient càlid i acollidor que sedueix i comunica allò que vols transmetre.

El nostre treball com a interioristes dedicats al retail consisteix a traslladar l’essència de la teva marca creant un lloc amb personalitat pròpia, que transmeti un caràcter i una experiència única, que faci oblidar als teus clients que es troben en un espai comercial i gaudeixin del moment. T’ajudem?

Paisatgisme

El disseny també és present en els exteriors. És fusionar l’interiorisme de l’habitatge, la terrassa o el jardí perquè es comportin com un de sol. Com es relacionen paisatgisme i interiorisme? Com ha de ser el jardí? Què aportarà al dia a dia de les persones que conviuran en aquest espai ple de vida?

Dissenyar jardins, terrasses en àtics i tot tipus d’espais verds des del nostre estudi a Barcelona, trobar la manera de fer que naturalesa i ciutat convisquin, i dotar a cada exterior d’un ambient únic d’acord amb la nostra llar. El nostre equip de disseny d’exteriors format per paisatgistes i enginyers agrònoms saben com n’és d’important integrar cada element en els projectes on interior i exterior es fusionen.

Hotels

Un hotel sempre és un lloc especial. Que forma part de quelcom més. Un espai on crear records, viure noves experiències i trobar l’escalf d’una llar i l’elegància del disseny en un mateix lloc. Un entorn on l’acollida als clients marqui la diferència i els detalls defineixin l’harmonia necessària perquè la vivència sigui única.

Per això, quan parlem d’un projecte d’interiorisme d’hotels, ens obsessiona tant la qualitat i la cura al detall com el caliu i la vida que desprèn. Des dels llençols d’una habitació, la tènue llum d’una sala d’estar o el tacte d’una cullereta de cafè.

Ens agrada pensar en com les textures, les olors i els ambients es barregen entre si per crear, en les persones que gaudeixen dels nostres espais, una sensació genuïna per a cada instant i lloc concret i que, a la vegada, defineix el disseny d’un hotel.

Reforma integral

A Tinda’s Project realitzem projectes a mida amb reforma integral. Ens trobem, Tractem i resolem conjuntament els dubtes i analitzem que és el que busques per al teu espai. Ens prenem un cafè i mirem les propostes per, si així ho vols, ocupar-nos de totes les etapes de la reforma. D’aquesta manera tu no hauràs de preocupar-te per res.

No dissenyem únicament espais, sinó que creem indrets per a les persones. Per això mai hi ha llocs massa petits ni massa grossos. Ens agrada estar a peu d’obra, al costat dels professionals que s’encarreguen dels detalls tècnics de cada projecte. Ens embrutem les mans per tal que tu no ho hagis de fer.

Claus en mà

En el nostre estudi d’interiorisme ens encarreguem de coordinar totes les fases de la reforma, des de l’inici fins al lliurament del projecte claus en mà, perquè no hagis de realitzar cap tràmit i puguis oblidar-te de les complicacions. El nostre equip d’interioristes i decoradors treballarà mà a mà en totes les fases del projecte durant l’execució de l’obra, perquè només parlem de la proposta inicial i el següent que descobreixis ja sigui el teu habitatge, espai comercial o despatx llest per a entrar a viure.