Interiorisme

Com a estudi d’interiorisme a Barcelona de disseny, en Tinda’s Project oferim serveis integrals d’interiorisme a la mesura de cada client. Per a això, ideem junts el projecte des de zero i solucionem tots els dubtes relacionats amb el disseny interior de cada espai. Com? Ens prenem un cafè mentre parlem en el nostre estudi d’interiorisme de Barcelona perquè per a nosaltres, “el més important és escoltar al client i saber el que necessita, allò que sent, conèixer la seva manera de viure i descobrir el que vol transmetre. En definitiva, captar la seva personalitat”, explica la interiorista Eva Mesa.

D’aquí ve que cada projecte és únic i personal, perquè per a nosaltres “la llar ha de ser la millor versió de cadascú”. I això és una cosa que el client ho percep res més entrar a la nostra empresa d’interiorisme.

També podem quedar a casa teva per a veure com vius i com vols viure. Parlar, escoltar, empatitzar, conèixer-te… I després podem plantejar-te qualsevol dels nostres serveis d’interiorisme.

Decoració

A més de interioristes a Barcelona, ens posicionem també com a decoradors d’interiors i treballem la decoració de la teva casa o negoci de la mateixa manera que treballem l’interiorisme dels teus espais de disseny.

Interiorisme i decoració van de bracet per a aconseguir espais únics, per a tenir aquests ambients amb personalitat, la teva, la vostra, la que reflecteix l’essència d’una manera de viure i de gaudir dels espais. Ens encanta transmetre i reflectir a les persones a través dels espais i, com a decoradors, ens apassiona poder fer-lo mitjançant la calidesa dels colors, la noblesa dels materials i l’essència dels detalls en cada projecte.

Mà a mà amb el client gaudim del procés que representa la posada en marxa d’un projecte de decoració, triant els colors, els tèxtils i el mobiliari que definirà cada espai. Sense oblidar-nos de seleccionar una il·luminació que creï una atmosfera acollidora, que et faci sentir realment que estàs a casa, una sensació que busquem fins i tot quan es tracta d’un hotel.

Retail

Saber traslladar l’essència de la marca comercial al seu espai públic i que el visitant interaccioni amb el que allí disposa, és la clau de l’èxit de Tinda’s Project en aquesta mena de projectes. I per a aconseguir-lo, el primer pas és comprendre als usuaris, sent la millor via per a crear un vincle amb ells. Aquesta és la nostra manera d’entendre el retail. Descobrir la teva marca, la teva filosofia i crear una atmosfera que la defineixi a través del disseny de l’espai comercial.

L’objectiu és aconseguir que els teus clients arribin a tu i gaudeixin del moment, dels petits detalls que marquen la diferència i et representen com a marca comercial. I no sols això, sinó també de l’ambient càlid i acollidor que sedueix i comunica allò que vols transmetre i que nosaltres, com a estudi d’interiorisme, hem de plasmar en el local fent que l’usuari, senti que el lloc és com li ho imaginat, identificant-se amb tots els valors de la marca i gaudint de l’atmosfera, però també dels productes.

Paisatgisme

El disseny també està en els espais exteriors. I a saber fusionar l’interiorisme d’un habitatge o d’un hotel, amb la terrassa o el jardí, amb la idea que es compenetrin com un sol espai. És el que volem dir quan parlem de crear una continuïtat entre els interiors i els exteriors. És la manera de tancar el cercle en el disseny d’espais, oferint als clients un projecte integral que sorgeix de la suma de tots dos.

Com es relacionen el paisatgisme i l’interiorisme? Com ha de ser el jardí? Què aportarà a la vida de les persones que conviuran amb aquest espai viu? El que en el nostre estudi de paisatgisme de Barcelona tenim clar és que realitzem el projecte sempre a mesura, amb l’objectiu d’implementar la naturalesa en la seva màxima expressió. “Aquests espais vius a l’aire lliure responen al desig de crear reductes de bellesa molt concentrats on potenciar la interacció entre la naturalesa i les persones”, explica el paisatgista Manuel Maíllo.

Hotels

Un hotel sempre és un lloc especial que forma part d’alguna cosa més. Un espai en el qual crear records, viure noves experiències i trobar la calidesa d’una llar i l’elegància del disseny. Un entorn en el qual l’acolliment dels clients marca la diferència, i els detalls defineixen i creen l’harmonia necessària perquè la vivència sigui única. Una vivència que sigui gaudida amb els cinc sentits i que generi el desig de repetir, de tornar a aquest hotel.

Per això, quan parlem de projectes d’interiorisme d’hotels ens obsessiona la qualitat dels materials i la cura de fins a l’últim detall però, d’igual forma, també posem el focus en la part més emocional, perquè cal no oblidar que, ara com ara, l’hotel busca ser l’experiència en si mateix. Des del llençol d’una habitació, la llum tènue d’un saló i el tacte d’una cullereta de cafè.

Reforma integral

A Tinda’s Project realitzem projectes de reforma integral a mesura. El primer pas per a valorar l’envergadura i l’abast del projecte és reunir-nos amb el client per a resoldre junts els dubtes i analitzar quines són les seves necessitats, desitjos, etc. i, a la vegada, les del propi immoble o local. A partir d’aquí decidim, des del nostre estudi d’interiorisme a Barcelona, si el projecte demana una reforma integral i, per tant, hem d’ocupar-nos de totes les fases, incloent-hi la gestió i el control de la direcció d’obra.

El punt de partida és diferent depenent del tipus de projecte (residencial, comercial, hoteler, etc.), però l’objectiu sí que és comú i no és un altre que el de cobrir tot el procés de treball que es requereix, de principi a fi, i amb la intenció de “molestar” el menys possible al client.

Clau en mà

Desde el primer momento que contactamos con el cliente para valorar un proyecto, le hacemos saber que desde nuestro estudio de interiorismo de Barcelona nos encargamos de coordinar todas las fases de la reforma, hasta la entrega del proyecto llave en mano. Nos proponemos como primer objetivo trasladarles la tranquilidad que no deben preocuparse de nada, ni de realizar ningún trámite, y que pueden y deben olvidarse de las complicaciones que siempre conlleva una obra.


Ya sea el trabajo de reforma integral de una vivienda, del proyecto de paisajismo de un jardín, de la decoración de una segunda residencia, de la obra de rehabilitación e interiorismo de un hotel, o de la puesta en marcha de un espacio comercial de retail, asumimos toda la responsabilidad de la evolución de la obra, de principio a fin y de la mano de nuestro equipo de interioristas y decoradores, comprometiéndonos a cumplir con el presupuesto y los plazos acordados.

Entre las principales ventajas que ofrecemos con este tipo de proyecto llave en mano, aparte de las ya citadas, es que el cliente tiene contacto directo con el estudio y, más concretamente, con la persona responsable de su proyecto, que es la que controla el estado de la situación en todo momento y con quien puede consultar cualquier cuestión que surja.