Paisatgisme a Barcelona %sep% %sitename%
Paisatgisme a Barcelona %sep% %sitename%
Paisatgisme a Barcelona %sep% %sitename%

Estudi de paisatgisme a Barcelona. Projectes a mida fusionant l'interior i l'exterior.

Paisatgisme a Barcelona %sep% %sitename%

El disseny també està en els espais exteriors. I a saber fusionar l’interiorisme d’un habitatge o d’un hotel, amb la terrassa o el jardí, amb la idea que es compenetrin com un sol espai. És el que volem dir quan parlem de crear una continuïtat entre els interiors i els exteriors. És la manera de tancar el cercle en el disseny d’espais, oferint als clients un projecte integral que sorgeix de la suma de tots dos.

Com es relacionen el paisatgisme i l’interiorisme? Com ha de ser el jardí? Què aportarà a la vida de les persones que conviuran amb aquest espai viu? El que en el nostre estudi de paisatgisme de Barcelona tenim clar és que realitzem el projecte sempre a mesura, amb l’objectiu d’implementar la naturalesa en la seva màxima expressió. “Aquests espais vius a l’aire lliure responen al desig de crear reductes de bellesa molt concentrats on potenciar la interacció entre la naturalesa i les persones”, explica el paisatgista Manuel Maíllo.

Paisatgisme
Paisatgisme i interiorisme, el tandem perfecte
Les millors idees per decorar el teu balcó amb flors
Paisatgisme a Barcelona %sep% %sitename%

En el nostre estudi de paisatgisme ens encanten les sensacions, tant interiors com exteriors, les olors, les textures… i tot això ho traslladem als nostres dissenys d’exteriors. “És com una manera d’entendre la vida gràcies a la qual podem traslladar la naturalesa a petits espais i intentar imitar-la fomentant les sensacions dels colors, les aromes…”

Realitzem el disseny de jardins, terrasses en àtics i tot tipus d’espais verds des del nostre estudi a Barcelona, trobant la manera de fer que la naturalesa s’integri en el projecte, ja sigui urbà, de platja o de muntanya. Per a això comptem amb un equip de disseny d’exteriors format per paisatgistes i enginyers agrònoms que saben l’important que és implementar cada element en els espais a l’aire lliure i fer que siguin una continuïtat de l’interior per a gaudir-los durant tots els mesos de l’any.

Paisatgisme a Barcelona %sep% %sitename%