Reforma de sala menjador d'un pis familiar
Reforma integral rebedor pis
Reformar sala d'estar en àtic de Barcelona

Projectes de reforma integral a mida. Fusionem les nostres idees, juntament amb les teves necessitats.

Reforma de sala menjador d'un pis familiar

A Tinda’s Project realitzem projectes de reforma integral a mesura. El primer pas per a valorar l’envergadura i l’abast del projecte és reunir-nos amb el client per a resoldre junts els dubtes i analitzar quines són les seves necessitats, desitjos, etc. i, a la vegada, les del propi immoble o local. A partir d’aquí decidim, des del nostre estudi d’interiorisme a Barcelona, si el projecte demana una reforma integral i, per tant, hem d’ocupar-nos de totes les fases, incloent-hi la gestió i el control de la direcció d’obra.

El punt de partida és diferent depenent del tipus de projecte (residencial, comercial, hoteler, etc.), però l’objectiu sí que és comú i no és un altre que el de cobrir tot el procés de treball que es requereix, de principi a fi, i amb la intenció de “molestar” el menys possible al client.

Reforma de sala menjador pis Barcelona
Reforma cuina oberta integrada
Disseny de bany pis Barcelona
Disseny de bany en suite

El desenvolupament integral d’una reforma abasta tots els espais del projecte i a tots els nivells, és a dir, des dels materials fins als acabats de les peces d’il·luminació, mobiliari, tèxtils, etc., incloent-hi els plànols tècnics i opcions de visualització en 3D perquè el client pugui valorar i prendre determinades decisions abans de l’execució.

No dissenyem únicament espais, sinó que creem llocs per a les persones. Per aquest motiu, mai hi ha llocs massa petits ni massa grans. Ens agrada estar a peu d’obra, amb els professionals que s’encarreguen dels detalls tècnics de cada projecte, coordinant a tots els operaris i complint els terminis de cada intervenció. Tot ben organitzat fins al moment del lliurament final del projecte.

Integrar cuina oberta a la sala

Perquè optar per una reforma integral d’un habitatge? 

Som dels qui pensen que optar per una reforma integral ha de ser una inversió a llarg termini i suposa beneficis tant a nivell funcional, estètic i econòmic. 

Quantes vegades hem pensat que no tenim suficient espai d’emmagatzematge? o com que ja no viuen els fills a casa, volem donar-los altres funcions a aquestes habitacions, o, a l’inrevés, et planteges tenir fills i vols que la teva llar estigui adaptada per aquest moment. 

Sabem que tots tenim una història, costums i necessitats. Per tant, en el moment en que decideixes fer una reforma integral, el resultat, per part nostra, estarà sempre pensat perquè s’adapti al teu pròxim futur i a la teva filosofia de vida. 

Finalment, és també objectiu de Tinda’s Project augmentar el valor del teu immoble. Els nostres dissenyadors, a més d’adaptar l’habitatge a la teva família, l’adaptaran a aspectes valorables de la demanda actual al mercat.