Integrar cuina oberta a la sala
Reforma integral rebedor pis
Reformar sala d'estar en àtic de Barcelona

Projectes de reforma integral a mida. Fusionem les nostres idees, juntament amb les teves necessitats.

Integrar cuina oberta a la sala

A Tinda’s Project realitzem projectes de reforma integral a mesura. El primer pas per a valorar l’envergadura i l’abast del projecte és reunir-nos amb el client per a resoldre junts els dubtes i analitzar quines són les seves necessitats, desitjos, etc. i, a la vegada, les del propi immoble o local. A partir d’aquí decidim, des del nostre estudi d’interiorisme a Barcelona, si el projecte demana una reforma integral i, per tant, hem d’ocupar-nos de totes les fases, incloent-hi la gestió i el control de la direcció d’obra.

El punt de partida és diferent depenent del tipus de projecte (residencial, comercial, hoteler, etc.), però l’objectiu sí que és comú i no és un altre que el de cobrir tot el procés de treball que es requereix, de principi a fi, i amb la intenció de “molestar” el menys possible al client.

Reforma de sala menjador pis Barcelona
Reforma cuina oberta integrada
Reformes integrals i interiorisme a Barcelona %sep% %sitename%
Disseny de bany en suite

El desenvolupament integral d’una reforma abasta tots els espais del projecte i a tots els nivells, és a dir, des dels materials fins als acabats de les peces d’il·luminació, mobiliari, tèxtils, etc., incloent-hi els plànols tècnics i opcions de visualització en 3D perquè el client pugui valorar i prendre determinades decisions abans de l’execució.

No dissenyem únicament espais, sinó que creem llocs per a les persones. Per aquest motiu, mai hi ha llocs massa petits ni massa grans. Ens agrada estar a peu d’obra, amb els professionals que s’encarreguen dels detalls tècnics de cada projecte, coordinant a tots els operaris i complint els terminis de cada intervenció. Tot ben organitzat fins al moment del lliurament final del projecte.

Decoradors d'interiors a Barcelona %sep% %sitename%

Perquè optar per una reforma integral d’un habitatge? 

Som dels qui pensen que optar per una reforma integral ha de ser una inversió a llarg termini i suposa beneficis tant a nivell funcional, estètic i econòmic. 

Quantes vegades hem pensat que no tenim suficient espai d’emmagatzematge? o com que ja no viuen els fills a casa, volem donar-los altres funcions a aquestes habitacions, o, a l’inrevés, et planteges tenir fills i vols que la teva llar estigui adaptada per aquest moment. 

Sabem que tots tenim una història, costums i necessitats. Per tant, en el moment en que decideixes fer una reforma integral, el resultat, per part nostra, estarà sempre pensat perquè s’adapti al teu pròxim futur i a la teva filosofia de vida. 

Finalment, és també objectiu de Tinda’s Project augmentar el valor del teu immoble. Els nostres dissenyadors, a més d’adaptar l’habitatge a la teva família, l’adaptaran a aspectes valorables de la demanda actual al mercat.