Les 5 claus per escollir la teva xemeneia
Decorar amb làmpades rodones
Reforma integral

Projectes de reforma integral a mida. Fusionem les nostres idees, juntament amb les teves necessitats.

A Tinda’s Project realitzem projectes de reforma integral a mesura. El primer pas per a valorar l’envergadura i l’abast del projecte és reunir-nos amb el client per a resoldre junts els dubtes i analitzar quines són les seves necessitats, desitjos, etc. i, a la vegada, les del propi immoble o local. A partir d’aquí decidim, des del nostre estudi d’interiorisme a Barcelona, si el projecte demana una reforma integral i, per tant, hem d’ocupar-nos de totes les fases, incloent-hi la gestió i el control de la direcció d’obra.

El punt de partida és diferent depenent del tipus de projecte (residencial, comercial, hoteler, etc.), però l’objectiu sí que és comú i no és un altre que el de cobrir tot el procés de treball que es requereix, de principi a fi, i amb la intenció de “molestar” el menys possible al client.

Reforma integral
Rehabilitació d’un habitatge unifamiliar
Projecte d'interiorisme elegant a la vora del mar %%sep%% %%sitename%%
Reforma integral

El desenvolupament integral d’una reforma abasta tots els espais del projecte i a tots els nivells, és a dir, des dels materials fins als acabats de les peces d’il·luminació, mobiliari, tèxtils, etc., incloent-hi els plànols tècnics i opcions de visualització en 3D perquè el client pugui valorar i prendre determinades decisions abans de l’execució.

No dissenyem únicament espais, sinó que creem llocs per a les persones. Per aquest motiu, mai hi ha llocs massa petits ni massa grans. Ens agrada estar a peu d’obra, amb els professionals que s’encarreguen dels detalls tècnics de cada projecte, coordinant a tots els operaris i complint els terminis de cada intervenció. Tot ben organitzat fins al moment del lliurament final del projecte.

El potencial decoratiu dels papers pintats