Interiorisme i decoració d'hotels a Barcelona %sep% %sitename%
Interiorisme i decoració d'hotels a Barcelona %sep% %sitename%

Projectes contract. El disseny d'interiors en Hotels ens apassiona.

Un hotel sempre és un lloc especial que forma part d’alguna cosa més. Un espai en el qual crear records, viure noves experiències i trobar la calidesa d’una llar i l’elegància del disseny. Un entorn en el qual l’acolliment dels clients marca la diferència, i els detalls defineixen i creen l’harmonia necessària perquè la vivència sigui única. Una vivència que sigui gaudida amb els cinc sentits i que generi el desig de repetir, de tornar a aquest hotel.

Per això, quan parlem de projectes d’interiorisme d’hotels ens obsessiona la qualitat dels materials i la cura de fins a l’últim detall però, d’igual forma, també posem el focus en la part més emocional, perquè cal no oblidar que, ara com ara, l’hotel busca ser l’experiència en si mateix. Des del llençol d’una habitació, la llum tènue d’un saló i el tacte d’una cullereta de cafè.

És el que tenen els projectes contract, principalment els hotels, i extensible als restaurants. Són projectes que suposen sempre anar més enllà en qualitat, en confort, en harmonia, en disseny, en detalls… Ens agrada pensar en com les textures, les olors i fins i tot els sons s’entremesclen en els diferents ambients d’aquests espais generant en la persona que els gaudeix, la percepció que hem buscat per a aquest moment i aquest lloc, definit per un interiorisme i una decoració de disseny.

A diferència dels espais de retail, on l’experiència té una duració d’unes hores, als hotels l’objectiu és fer que aquesta experiència es perpetuï i es mantingui durant diversos dies i fins i tot que vagi ‘in crescendo’ amb el pas del temps perquè el benestar que transmet així ho fomenta. A més, com a estudi d’interiorisme, als hotels hem de ser capaços de satisfer a un visitant divers i molt exigent, habituat a viatjar i a saber el que vol en els seus allotjaments.