Reformes integrals i interiorisme a Barcelona %sep% %sitename%
L’essència de l’Eixample barceloní amb un interiorisme actual
Decoración dormitorio Barcelona

Interiorisme en Barcelona, tracte proper i personalitzat.
En el nostre estudi d'interiorisme, oferim solucions a mesura per cada client

Reformes integrals i interiorisme a Barcelona %sep% %sitename%

Com a estudi d’interiorisme a Barcelona de disseny, en Tinda’s Project oferim serveis integrals d’interiorisme a la mesura de cada client. Per a això, ideem junts el projecte des de zero i solucionem tots els dubtes relacionats amb el disseny interior de cada espai. Com? Ens prenem un cafè mentre parlem en el nostre estudi d’interiorisme de Barcelona perquè per a nosaltres, “el més important és escoltar al client i saber el que necessita, allò que sent, conèixer la seva manera de viure i descobrir el que vol transmetre. En definitiva, captar la seva personalitat”, explica la interiorista Eva Mesa.

D’aquí ve que cada projecte és únic i personal, perquè per a nosaltres “la llar ha de ser la millor versió de cadascú”. I això és una cosa que el client ho percep res més entrar a la nostra empresa d’interiorisme.

També podem quedar a casa teva per a veure com vius i com vols viure. Parlar, escoltar, empatitzar, conèixer-te… I després podem plantejar-te qualsevol dels nostres serveis d’interiorisme.

Projecte familiar en el cor de l’Empordà
Una reforma integral ‘a foc lent’
Interiorisme sobri i elegant
Una reforma integral a la mida d’una nova vida

On sigui que tinguem la reunió, tot l’equip de Tinda’s Project busquem generar un ambient pròxim, on la relació és ‘de tu a tu’, no tant entre interiorista i client. Ens agrada transmetre seguretat, tranquil·litat i familiaritat, sensacions que ens acompanyen en tot el procés de l’obra, ja sigui de reforma o de nova construcció, residencial o contract, fins al moment de l’entrega del projecte clau en mà.

Els nostres clients són la nostra millor inspiració en cada projecte. Gaudim amb ells de descobrir com serà cada detall i quina essència impregnarà cada ambient en la decoració dels espais de disseny. Estudiem el projecte d’interiorisme i preparem les propostes per a adaptar-nos a allò que necessites pensant en el mobiliari, la il·luminació, els tèxtils…

Interiorisme sobri i elegant