Disseny sofisticat de sala d'estar
Projecte reforma integral Barcelona centre
Decoració dormitori estil fresc i natural

Interiorisme en Barcelona, tracte proper i personalitzat.
En el nostre estudi d'interiorisme, oferim solucions a mesura per cada client

Disseny sofisticat de sala d'estar

Com a estudi d’interiorisme a Barcelona de disseny, en Tinda’s Project oferim serveis integrals d’interiorisme a la mesura de cada client. Per a això, ideem junts el projecte des de zero i solucionem tots els dubtes relacionats amb el disseny interior de cada espai. Com? Ens prenem un cafè mentre parlem en el nostre estudi d’interiorisme de Barcelona perquè per a nosaltres, “el més important és escoltar al client i saber el que necessita, allò que sent, conèixer la seva manera de viure i descobrir el que vol transmetre. En definitiva, captar la seva personalitat”, explica la interiorista Eva Mesa.

D’aquí ve que cada projecte és únic i personal, perquè per a nosaltres “la llar ha de ser la millor versió de cadascú”. I això és una cosa que el client ho percep res més entrar a la nostra empresa d’interiorisme.

També podem quedar a casa teva per a veure com vius i com vols viure. Parlar, escoltar, empatitzar, conèixer-te… I després podem plantejar-te qualsevol dels nostres serveis d’interiorisme.

Interiorisme sala d'estar rústica
Reforma sala d'estar lluminosa
Disseny de bany en suite
Reformar sala d'estar en àtic de Barcelona

On sigui que tinguem la reunió, tot l’equip de Tinda’s Project busquem generar un ambient pròxim, on la relació és ‘de tu a tu’, no tant entre interiorista i client. Ens agrada transmetre seguretat, tranquil·litat i familiaritat, sensacions que ens acompanyen en tot el procés de l’obra, ja sigui de reforma o de nova construcció, residencial o contract, fins al moment de l’entrega del projecte clau en mà.

Els nostres clients són la nostra millor inspiració en cada projecte. Gaudim amb ells de descobrir com serà cada detall i quina essència impregnarà cada ambient en la decoració dels espais de disseny. Estudiem el projecte d’interiorisme i preparem les propostes per a adaptar-nos a allò que necessites pensant en el mobiliari, la il·luminació, els tèxtils…

Projecte sala d'estar a Ganduxer

En què consisteix un projecte d’interiorisme? 

Com hem esmentat prèviament, a Tinda’s Project entenem que el primer pas d’un projecte d’interiorisme és el contacte amb el client. Aquesta és l’única manera de conèixer quines són les seves necessitats, el seu estil de vida, els seus costums…etc. I no sols això, sinó els seus gustos i preferències estètiques. 

Quin és el treball d’un estudi d’interiorisme? 

A partir d’aquest moment comença el nostre treball com a dissenyadors d’interiors. Ens traslladem a l’habitatge per a fer una presa de mides, sentir l’espai i analitzar-lo i així poder elaborar possibles propostes de projecte que millorin la seva funcionalitat i estètica. 

En una primera fase estudiem distribucions i instal·lacions. I presentem al client les nostres primeres idees de distribució, per a veure si estan en la línia del seu plantejament. 

Posteriorment, fem una selecció i disseny del mobiliari, de materials i acabats segons l’estança, intencions lumíniques, objectes de decoració… tots aquests aspectes buscant la sintonia estètica entre ells mateixos. 

Per a que es doni una correcta materialització del projecte, cal generar una sèrie de documentació específica amb plànols tècnics i de detall, amb l’objectiu que el resultat sigui semblant a la idea projectada en paper.